En ungdomsgrupp är inkopplad i ärendet. Foto: Sacharias Källdén

Efter misshandeln – misstänkt gripen

En minderårig person misshandlades och fick föras till sjukhus under onsdagskvällen. Platsen var Kvarnbadet. En misstänkt person kunde senare gripas av polisen.

  • Publicerad 09:46, 10 jan 2019

Klockan 21.58 fick polisen ett samtal om en misshandel i centrala Vallentuna, i närheten av Kvarnbadet. En minderårig person fick senare föras till sjukhus och strax innan midnatt kunde en misstänkt gärningsman gripas.

– Vi ser väldigt allvarligt på den här händelsen och vidtar de utredningsåtgärder som är nödvändiga, säger Per Åkermark på polisen.

Skadeläget är ännu oklart och en eventuell koppling mellan personerna är inte fastslagen. En ungdomsgrupp på polisen är inkopplad och i nuläget letar polisen efter fler vittnen i fallet.

– Man kommer på traditionellt sätt hämta in uppgifter från aktörer som kan ha sett detta eller som har annan information om ärendet.

Målsägande ska ha varit ensam vid misshandel, enligt polisen.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Förslaget: Byt namn på lokalpolisområde Täby

Nyheter "Ska attrahera samtliga kommuner" Både polisen och Vallentuna kommun ställer sig positiva till ett namnbyte av lokalpolisområde Täby. "Vår ambition är att namnet ska attrahera samtliga kommuner", säger polisen Per Åkermark.tisdag 22/1 16:35

Dörrar på Roslagsbanan avstängda

Nyheter Ställer till problem för barnvagnar och rullstolsburna SL har tekniska problem med Roslagsbanans mittendörrar, som inte fungerar. Något som ställer till det för de resenärer som behöver använda sig av ingången i markplan.tisdag 22/1 11:19