En ungdomsgrupp är inkopplad i ärendet. Foto: Sacharias Källdén

Efter misshandeln – misstänkt gripen

En minderårig person misshandlades och fick föras till sjukhus under onsdagskvällen. Platsen var Kvarnbadet. En misstänkt person kunde senare gripas av polisen.

  • Publicerad 09:46, 10 jan 2019

Klockan 21.58 fick polisen ett samtal om en misshandel i centrala Vallentuna, i närheten av Kvarnbadet. En minderårig person fick senare föras till sjukhus och strax innan midnatt kunde en misstänkt gärningsman gripas.

– Vi ser väldigt allvarligt på den här händelsen och vidtar de utredningsåtgärder som är nödvändiga, säger Per Åkermark på polisen.

Skadeläget är ännu oklart och en eventuell koppling mellan personerna är inte fastslagen. En ungdomsgrupp på polisen är inkopplad och i nuläget letar polisen efter fler vittnen i fallet.

– Man kommer på traditionellt sätt hämta in uppgifter från aktörer som kan ha sett detta eller som har annan information om ärendet.

Målsägande ska ha varit ensam vid misshandel, enligt polisen.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Äldreboendets nya medarbetare: Robotsälen

Nyheter "Om du är mjuk och klappar den så ger den ifrån sig fina ljud" Gos med robotsäl och en virtuell cykeltur i de boendes gamla kvarter. Det är två av de tekniska metoder som ska öka livskvaliteten för de äldre på Attundagården.fredag 22/3 15:58

De bor — i ett växthus

Nyheter Naturhuset i Brottby som lagrar energi 145 kvadratmeter inomhusyta och 275 kvadratmeter utomhus. Ja, så stort blir det när man bor i ett växthus. Kanske har du sett familjen Wallentinus-Pettersson spektakulära boende i Sundby, Brottby?...fredag 22/3 15:36