En ungdomsgrupp är inkopplad i ärendet. Foto: Sacharias Källdén

Efter misshandeln – misstänkt gripen

En minderårig person misshandlades och fick föras till sjukhus under onsdagskvällen. Platsen var Kvarnbadet. En misstänkt person kunde senare gripas av polisen.

  • Publicerad 09:46, 10 jan 2019

Klockan 21.58 fick polisen ett samtal om en misshandel i centrala Vallentuna, i närheten av Kvarnbadet. En minderårig person fick senare föras till sjukhus och strax innan midnatt kunde en misstänkt gärningsman gripas.

– Vi ser väldigt allvarligt på den här händelsen och vidtar de utredningsåtgärder som är nödvändiga, säger Per Åkermark på polisen.

Skadeläget är ännu oklart och en eventuell koppling mellan personerna är inte fastslagen. En ungdomsgrupp på polisen är inkopplad och i nuläget letar polisen efter fler vittnen i fallet.

– Man kommer på traditionellt sätt hämta in uppgifter från aktörer som kan ha sett detta eller som har annan information om ärendet.

Målsägande ska ha varit ensam vid misshandel, enligt polisen.

Hästägare i Täby vädjar efter fortkörningarna

Nyheter "Blir en häst rädd så går det inte att hålla i den" Under flera år har Prästgårdsstallet haft problem med fortkörning vid stallet. Nu uppmanar de förbipasserande att sakta ner.torsdag 27/6 11:37

SE BILDERNA: Så blir nya Krigsarkivet i Arninge

Nyheter ✓Hemligt material ✓Kartsamling Vid årsskiftet kommer en stor byggnad stå klar i Arninge. Den ska rymma 700 hyll-kilometer historiska handlingar – när Riksarkivets krigsarkiv flyttar in.onsdag 26/6 16:59