UTSTÄLLNING. Katja och Olivia ställer ut dickpics som de fått skickade till sig. Foto: Sotarn

Efter snoppchocken: strimlar sina dickpics

Efter att tröttnat på det ständiga inflödet av ofrivilliga dickpics, slår Olivia och Katja nu tillbaka. På utställningen Funeral of the Dickpic visar de upp ALLA bilder de fått – och uppmanar besökarna att göra detsamma.

  • Publicerad 10:09, 6 apr 2018

"De flesta som fått en dickpic har varken bett om den eller velat ha den, så varför tror män att vi vill ha dessa bilder?"

Den frågan ställer sig Youtube-profilerna Katja och Olivia – som nu gör ett motdrag. De har tillsammans fått över 50 ovälkomna bilder på manslemmar skickade till sig, som nu kommer att visas upp till allmänhetens beskådan under två lördagar på utställningen Funeral of the dickpic, Södra Teatern.

"Män skickar sina kukar för att de tror att tjejerna ska gilla det"

På plats finns även en dator och skrivare där besökare kan skriva ut de snoppbilder som de fått skickade till sig, och fylla på utställningen. Kan man inte vara på plats går det att bidra ändå genom att skicka vidare sina ofrivilliga dickpics via mejl och Instagram.

Ska befria

Sista dagen kommer alla snoppbilder att strimlas, "så man för evigt blir fri från sina obehagliga dickpic-upplevelser" skriver Katja och Olivia i ett pressmeddelande.

Hon blir jagad genom Gamla stan – av en kuk

Under vernissagen lördag 7 april uppträder artisten Blenda med bland annat låten Mama Mojo's Club (dick pic song). Lördag 14 april gästas utställningen av Peg Parnevik.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.