Stopp. Bild från morgonens köer på Norrortsleden. Foto: Privat

Efter trafikproblemen – tunnlarna öppna på Norrortsleden igen

Häggvikstunneln, Löttingetunneln och Törnskogstunneln är nu öppna igen efter trafikavstängningen som pågått sedan klockan 22 igår.

  • Publicerad 07:47, 4 sep 2019

Törnskogstunneln, Löttingetunneln och Häggvikstunneln på väg 265 var på onsdagsmorgonen stängda i båda riktningarna sedan klockan 22 på tisdagen. Detta medförde mycket stora störningar i morgontrafiken.

Trafiken leddes istället om, och avstängningen berodde på tekniska problem.

Tekniskt fel

– Det är de tekniska felen vi letar efter. Det finns ingen belysning, inga signaler. Det är helt enkelt säkerhetssystemen som inte är fungerade och då kan vi inte ha trafik i tunneln, sa Sofia Lindahl, presskommunikatör på Trafikverket, tidigare under morgonen.

Först öppnade Häggvikstunneln och Löttingetunneln, och strax innan klockan 10 var alla tunnlar åter öppna.

Planen för Danderyds välfärdsmiljoner – ingenting

Nyheter M-ordförande: "Inga nya satsningar eller löften" Över 11 miljoner tillkommer till kommunen efter ny överenskommelse om välfärdsmiljarderna. Hanna Bocander (M) ser inte den utökade budgeten som ett tillfälle att göra några nya satsningar.fredag 24/1 16:29

Anna får pli på hundarna i Norrort

Nyheter "Det finns ingen manual" En del hundägare har problem med hundar som skäller, krafsar eller kissar inomhus. Men om det inte är något fysiskt fel på pälsklingen? Det är här Danderydsbon och hundtränaren Anna Ögren kommer in.fredag 24/1 15:26
Stockholm Direkt