Fullt. Lisa Sandblom och hennes kollegor har fullt på pakethyllorna. Foto: foto: Jonas Månsson

Ekeröbor får nytt utlämningsställe

Mer näthandel ställer till det för Ica Tappström. Nu avlastar Postnord som nytt utlämningsställe. – Det gäller tillsvidare, säger Camilla Törnkvist, produktionsområdeschef, Postnord.

  • Publicerad 11:57, 29 nov 2017

I flera år har Ica Tappström varit ombud för Postnords paketutlämning. Nu har Postnord och butiken sett att volymerna är så stora att det är svårt att hantera alla paket.

– Vi har en enorm ökning på näthandel i Sverige. Helst vill vi ha ombud som tar våra volymer till företag och kunder. På Ekerö har vi ökat så mycket att vi behöver avlasta, säger Camilla Törnkvist.

Från och med i måndags är Postnords företagscenter på Bryggavägen 8 utlämningsställe, i alla fall för postnummer från och med 178 31 till och med 178 35. Övriga hanteras fortsatt av Ica Tappström.

– För att lösa det på ett bra och smidigt sätt för både våra kunder och ombud måste vi hitta en lösning. Vi har inget ombud som kan ta den volymen som finns för Ekerö, då får vi ta det i våra egna lokaler, säger hon.

Lösningen innebär även nya öppettider i företagscentret.

Måndag till fredag ska det vara öppet 08.30 till 19.00. Det ska även bli lördagsöppet inom kort.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Mälarö Tidning har sommarstängt

Nyheter Vi har semester och är tillbaka i början av augusti. Trevlig sommar önskar Mälarö Tidning.onsdag 4/7 13:59

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter