MUNSBIT. Saftiga persikor, mogna bananer och kanske en och annan vindruva. Sexinspiratören Marika Smith ska lära upp stockholmarna i sänghalmen - med hjälp av frukt. Foto: Mostphotos

Ekologiskt oralsex ska sätta fart på stockholmarna

Nu ska stockholmarna lära sig hålla tungan rätt i mun när det hettar till – genom att slicka på frukt i grupp. "Jag såg en orättvisa som jag vill göra något åt" säger sexinspiratören Marika Smith.

  • Publicerad 12:10, 18 jul 2017

Det är sex- och kärleksbutiken Lovestore på Södermalm som i september blir först i Sverige med att anordna kurser i oralsex. Något som är fullständigt nödvändigt för att jämna ut "orgasmglappet" mellan kvinnor och män, enligt initiativtagaren och kursledaren Marika Smith.

– Det går två kvinnliga orgasmer på tre manliga, en orättvisa som jag vill försöka göra något åt. Samtidigt ser vi också att allt fler män söker hjälp för problem med erektionen, som ofta bottnar i prestationsångest. Båda de här problemen kan lösas genom oralsex, genom att vi tar bort fokus från själva samlaget.

Övar med bananer och persikor

Under ett två timmar långt kurstillfälle bjuds stockholmarna in till butiken på Söder. Deltagarna kommer bland annat prata om hur man lättar kommunicerar om sin njutning, och lär sig läsa av andras. Men det blir också vägledning av mer handfast slag.

– Det kommer finnas härligt saftiga ekologiska frukter från någon av de lokala butikerna i närheten att öva på. Man kan förstås tänka sig att det blir en hel del bananer och persikor, men jag tar det som ser gott ut för dagen, säger Marika Smith.

"Blir en bättre älskare"

Syftet med kursen är att öka medvetenheten om att sex är mer än penetration samtidigt som orgasmglappet mellan kvinnor och män ska jämnas ut.  Varje deltagare får öva på både snipp- och snoppstimulans, för att lära sig förstå sin motpart bättre. Marika Smith utlovar också en hel del tips och tricks kring oralsexets ädla konst, som kommer att förbättra stockholmarnas skills i sänghalmen oavsett kön.

– Oh ja, man blir en bättre älskare efter den här kursen, det kan du skriva upp. Och den som till exempel inte suger kuk hemma får i alla fall ett bra partytrick med sig, säger hon och skrattar.

Vill du förbättra dina orala skills?

- Kursen i oralsex hålls för första gången 21 september på Lovestore, Södermalm. Blir kursen populär utlovas fler tillfällen.

- Lektionen är 2 h lång och leds av sexinspiratören Marika Smith.

- Mer information och anmälan hittar du här.

Visa merVisa mindre