Ö-förvirringen är total i en ny informationsfolder. Foto: Läsarbild

Elbolag inleder jättearbete – med supertabbe

I dagarna inleds det omfattande arbetet med att lägga om elnätet på hela Stora Essingen. Men arbetet kunde fått en bättre start för ansvarigt företag.

  • Publicerad 14:03, 9 apr 2018

Det är elnätsbolaget Ellevio som i en informationsfolder som getts ut till boende på Stora Essingen illustrerar stadsdelen fel. Man har av misstag valt en bild på grannön, Lilla Essingen.

– Bilden är köpt av en bildbyrå där den var "taggad" som Stora Essingen. Självklart borde vi upptäckt det innan vi tryckte foldern. Det är olyckligt, säger Jonatan Björck, presschef på Ellevio.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Arbetet kommer att pågå i två år och är ett av de största som någonsin genomförs i Stockholm.

– Vi kommer att försöka ha en tydlig kommunikation hur arbetet fortskrider. Det kommer att vara perioder då man behöver leda om trafik och flytta busshållplatser eftersom det ska grävas ner kablar i jorden, säger Jonatan Björck.

Företaget har på webbversionen av informationen bytt ut bilden till en som föreställer Stora Essingen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stockholm City öppnar i slutet av veckan

Nyheter Det värsta rulltrappshaveriet snart över 33 rulltrappor av de inspekterade rulltrapporna på Stockholm City är utan anmärkningar och i slutet av veckan kan stationen öppna igen efter att ha varit stängd en dryg vecka.måndag 23/7 9:19

Här kan Stockholm få nya badplatser

Nyheter Fyra nya kommunala bad är på gång För ett år sedan efterlyste staden förslag på nya badplatser i Stockholm via StockholmDirekt. Nu utreds fyra platser.måndag 23/7 7:30