Coop-garaget i Vallentuna.

Eldade sönder kamera i Coop-garaget: "Indikation på missnöje"

En övervakningskamera eldades sönder i Coop-garaget, Vallentuna. På film har en person som kan vara förövare fångats.

  • Publicerad 15:54, 29 jan 2018

Det var för några veckor sedan, den 10/1, som någon med eld tagit sönder en av övervakningskamerorna i Coop-garaget. Något kommunen polisanmält.

– En person är fångad på bild, men det går inte att säga att det är förövaren, säger Fredrik Sandell, kommunens säkerhetssamordnare.

– Det är en indikation på ett missnöje över kameraövervakningens befintlighet vilket vi tycker är tråkigt då den finns till för att öka tryggheten, inte vara ett föremål för frustration, säger han.

Att kameror tas sönder i garaget hör till ovanligheterna. Ett fall anmäldes för ungefär ett år sedan då någon bankade sönder en kamera. Denna gången användes en tändare.

Filmmaterialet är sänt till polisen som ska titta närmare på fallet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ryttarna: "För farligt att rida i trafiken"

Nyheter "Då tar han upp fingret" Allt för få stannar eller ens saktar ner när man ska gå över vägen med sin häst – det menar ryttaren Hannah Byrud.fredag 25/5 15:56

Nya trenden: Tjuvar länsar trädgårdar

Nyheter "Specialiserat sig" Att sno gasoltuber är ett brott som ökar mer och mer i Norrort. Lokalpolisen Jan Berlin menar att även allt fler grillar och gräsklippare försvinner.fredag 25/5 12:03