På måndagskvällen blev en person misshandlad på en buss i Danderyd. Foto: Sacharias Källdén

En gripen efter misshandel på buss i Danderyd

Strax efter klockan 21 på måndagskvällen fick polisen larm om att två personer hamnat i bråk på en buss vid Danderyds bussterminal. En person greps efter händelsen.

  • Publicerad 09:52, 3 sep 2019

Enligt polisen ska händelsen ha inträffat mellan 20.35 och 21 igår, måndag, på en buss som anlänt till bussterminalen i Danderyd.

– En person misshandlar en annan med knytnävsslag. Den misstänkte identifieras och grips, säger Alexander Antonian, kommunpolis i Danderyd.

Misstänks för misshandel

De två personerna var båda i 50-årsåldern. Den som utsattes för knytnävsslagen behövde uppsöka sjukhus för sina skador, enligt polisen.

– Tyvärr kan jag inte säga varför personen slog den andra, jag vet inte det, säger Alexander Antonian.

Den gripne är i nuläget misstänkt för misshandel.

Blomdörren ledde Charlotta till Markims kvinnohistoria

Nyheter "Det fanns en själ i huset när vi flyttade hit" Vad döljer sig bakom den blommiga dörren i det gamla huset i Markim? Det visar sig vara en envis konstnärinna som lämnade avtryck i bygden under sin livstid. Charlotta Didriksdotter Sjöberg, som...fredag 13/9 16:24

I Danderyd är varannan bil extra tung

Nyheter 48 procent av bilarna väger mer än 1,5 ton I Danderyd kör knappt varannan person en motorstark bil, åtminstone om man ser till den statistik som länsstyrelsen har tagit fram.fredag 13/9 16:18
Stockholm Direkt