Lugn helg. Rattfylleri och narkotikabeslag, så mycket mer anmäldes inte i helgen. Foto: Mostphotos

En helg utan våld!

Vissa helger är polisens rapportlista lång. Andra kortare. Den här veckan var det lugnt i Enköping – men en beslagtagen moped, en hittad elpistol och en drograttfylla noterades.

  • Publicerad 10:44, 4 sep 2017

Fredag 17.30

En man i 35-årsåldern kontrolleras och blir misstänkt för innehav av rökheroin.

Fredag 21.04

Polis stoppar en personbil på E18 och gör husrannsakan i bilen. De hittar då en elpistol och föraren, en man i 45-årsåldern, blir misstänkt för brott mot vapenlagen.

Lördag 02.44

En drygt 20-årig mopedist stoppas på Badhusgatan i Enköping. Han misstänks för grovt rattfylleri och eftersom mopeden bedöms vara trimmad tas den i beslag för att förverkas. Mannen blir också misstänkt för grov olovlig körning.

Söndag 13.10

En kvinna född 1980 blir misstänkt för drograttfylleri.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här tas första spadtaget på familjebadet

Nyheter På måndagen drog byggandet av det nya familjebadet på Korsängsfältet officiellt igång. Badet ska öppna dörrarna för allmänheten vintern 2020/2021.måndag 18/6 11:33