Foto: Mostphotos

En lugnets helg i Bålsta

En lugnets helg i Bålsta. Utöver ett inbrott i en bostad på Strandvägen - som absolut inte ska förringas - har det bara varit småbrott förknippade med alkohol och narkotika i Håbo kommun hittills i helgen (till söndag förmiddag).

  • Publicerad 11:17, 12 maj 2019

Lördag kl 03.10

Centrumleden

Trafikbrott. En kvinna i 30-årsåldern, som inte bor i Håbo, blåste vid poliskontroll under lördagsmorgonen positivt och saknade körkort. Hon blev därför misstänkt för rattfylleri samt olovlig körning.

Lördag kl 15-19

Strandvägen

Stöld genom inbrott i bostad. Okända har krossat ett fönster på ett hus på Strandvägen i Bålsta och den vägen tagit sig in i bostaden. Gärningspersonerna har genomsökt hela bostaden och bland annat stulit en bärbar dator. Därefter har de öppnat en ytterdörr inifrån bostaden och gått ut.

Fredag 10.02

Centrumgränd

Narkotikabrott. En man i 35-årsåldern, ej hemmahörande i Håbo kommun, är misstänkt för narkotikabrott brukande. Den utrustning han hade med sig som kan användas vid narkotikahantering togs i beslag av polis.

Fredag 10.15

Centrumgränd

Narkotikabrott. En man i 40-årsåldern kontrollerades av polis utanför Bålsta centrum på fredagens förmiddag. Han blev då misstänkt för narkotikabrott innehav och narkotikabrott brukande. Misstänkt narkotiskt preparat togs i beslag.

Lokal upphandling – så ska Håbo bli bäst

I Håbo är det sällan lokala företag lyckas vinna uppdraget när kommunen gör en offentlig upphandling. Det ska det bli ändring på. – Inom fem år ska vi vara bäst i Sverige, säger Malin Bergman...fredag 5/7 9:47

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt