Foto: Mostphotos

En lugnets helg i Bålsta

En lugnets helg i Bålsta. Utöver ett inbrott i en bostad på Strandvägen - som absolut inte ska förringas - har det bara varit småbrott förknippade med alkohol och narkotika i Håbo kommun hittills i helgen (till söndag förmiddag).

  • Publicerad 11:17, 12 maj 2019

Lördag kl 03.10

Centrumleden

Trafikbrott. En kvinna i 30-årsåldern, som inte bor i Håbo, blåste vid poliskontroll under lördagsmorgonen positivt och saknade körkort. Hon blev därför misstänkt för rattfylleri samt olovlig körning.

Lördag kl 15-19

Strandvägen

Stöld genom inbrott i bostad. Okända har krossat ett fönster på ett hus på Strandvägen i Bålsta och den vägen tagit sig in i bostaden. Gärningspersonerna har genomsökt hela bostaden och bland annat stulit en bärbar dator. Därefter har de öppnat en ytterdörr inifrån bostaden och gått ut.

Fredag 10.02

Centrumgränd

Narkotikabrott. En man i 35-årsåldern, ej hemmahörande i Håbo kommun, är misstänkt för narkotikabrott brukande. Den utrustning han hade med sig som kan användas vid narkotikahantering togs i beslag av polis.

Fredag 10.15

Centrumgränd

Narkotikabrott. En man i 40-årsåldern kontrollerades av polis utanför Bålsta centrum på fredagens förmiddag. Han blev då misstänkt för narkotikabrott innehav och narkotikabrott brukande. Misstänkt narkotiskt preparat togs i beslag.

Helgens blåljus - plus en butiksstöld

Föräldrar kan vara bra att ha ibland. Fråga den ungdom som blev av med mopeden – men vars förälder både hittade mopeden och hade kurage att konfrontera de två ungdomar som försökte släpa i väg den.söndag 26/5 18:27

Brandförsvaret öppnar sin station

Söndagen den 2 juni håller brandstationen i Bro öppet hus. Välkommen att kika på deras fordon, prova på att släcka eld och smaka en korv.lördag 25/5 9:00

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt