En misstänkt för dråpförsök i Bagarmossen

På söndagen greps en person misstänkt för försök till dråp, efter en knivskärning i Bagarmossen på lördagskvällen. Den gripna har satts på fri fot men är fortsatt misstänkt.

  • Publicerad 11:03, 17 feb 2020

Polis och ambulanspersonal larmades vid 20-tiden på lördagen om en knivskärning i Bagarmossen.

Enligt polisen var offret för dådet vaken och talbar och fördes till sjukhus. Strax före klockan 22.00 meddelade polisen att skadeläget var stabilt och att personen skulle höras av patrull på sjukhuset.

Vittnen uppgav att gärningspersoner lämnat platsen till fots och polisen ägnade lördagskvällen åt att leta efter misstänkta. Tids nog fick de napp.

–  En person greps under söndagen, men släpptes efter förhör. Men misstankarna kvarstår, säger polisens presstalesperson Anna Westberg.

Händelsen rubriceras som försök till dråp.

Grönt ljus för 166 studentlyor i Björkhagen

Nyheter Lång process Nu, sex år efter att detaljplanen skickades på samråd första gången, kan Söderorts nya studentbostäder börja byggas. Närmare bestämt i Björkhagen.fredag 3/4 9:11

AIK bandy flyttar till Söderort

Sport Satsar på guld med två nyförvärv i världsklass Under säsongen har AIK bandy haft problem på sin hemmaplan Bergshamra IP. Nu står det klart med en ny lösning som innebär flytt till helt nya hallen på Gubbgängens IP. Samtidigt har klubben lyckats...torsdag 2/4 13:54