Rån. En maskerad gärningsman rånade en person på hens jacka och mobiltelefon på söndagen. Foto: Leif Oldenburg

En person rånad i Grindtorp

Mitt på söndagseftermiddagen blev en person rånad i Täby av en maskerad person. Polis kom till platsen men har inte kunnat gripa någon misstänkt ännu.

  • Publicerad 09:49, 25 mar 2019

På söndagseftermiddagen blev en person i 20-årsåldern rånad på Kometvägen i Grindtorp. Klockan var strax innan halv fem när en maskerad person hotade till sig brottsoffrets jacka och mobiltelefon. I samband med rånet ska gärningsmannen haft något form av stickvapen.

– Det ska ha rört sig om en kniv, men det framgår inte att offret ska ha skadats fysiskt, säger Per Fahlström på polisens ledningscentral.

Sprang från platsen

Efter rånet ska gärningspersonen sprungit i riktning mot centrum, och polis sökte efter personen med hundpatrull.

– Vad jag kan se har ingen misstänkt kunnat gripas, säger Per Fahlström.

En förundersökning gällande rån är inledd.

QUIZ: Hur bra koll har du på rondellerna i Norrort?

Nyheter ✓Platserna ✓Stilarna ✓Reglerna ✓Byggprojekten Ska du ut och köra i Norrortstrafiken kan du knappast undgå dem – rondellerna. Men vad har du lagt på minnet om dem? Minst fem rätt, annars får du ta bussen istället!fredag 14/6 16:59

Häng med en timme på playan i Näsaäng

Nyheter Vi tog tempen på Täbybadarna Häng på en timme på beachen! I vår artikelserie ”En timme i” hänger vi runt i en timme och fångar det som händer. Den här gången landade vi i Näsaäng och träffade badande barn och kitesurfare.fredag 14/6 16:53
Stockholm Direkt