En droppe i taget. Enköping närmare ett nytt familjebad Foto: Mostphotos

Enköping närmare ett nytt familjebad

Ett nytt badhus kommer närmare. Enköpings kommun och Cobab AB, som vann upphandlingen, har skrivit under en samverkansdeklaration.

  • Publicerad 12:49, 12 dec 2017

Det var i februari som Cobab vann upphandlingen för familjebadet.

– Det känns mycket bra och vi är fullt fokuserade på att vi tillsammans ska bygga det nya badet. Vi ligger bra till i projektet och jag är övertygad om att invånarna, föreningarna och besökarna kommer få ett jättefint familjebad, säger Peter Lund, kommundirektör, i ett pressmeddelande.

Tidigare har meddelats att förhoppningen är att den nya simhallen ska vara klar att använda i december år 2020. Kostnaden för projektet har tidigare fått ett kostnadstak på 350 miljoner kronor, men i det är inte kringkostnader för infrastruktur, som vägar och parkeringsplatser inräknade. Det ska max hamna på 30 miljoner kronor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19