En 40-årig Enköpingsbo anhölls på lördagen misstänkt för kvinnofridsbrott. Foto: Mostphotos

Enköpingsbo anhållen för kvinnofridsbrott

En kvinna i Enköping har enligt misstankarna hotats och slagits av sina barns far vid flera tillfällen. Han anhölls på lördagens eftermiddag. Två drogrelaterade brott noterades också under en tämligen lugn lördag i Enköping. Enligt rapporter kan det även ha varit glaskrossande på Västerledsskolan under natten mot söndag.

  • Publicerad 08:39, 11 feb 2018

Kvinnofridsbrott

En man i 40-årsåldern är misstänkt för kvinnofridsbrott efter ett bråk på Fiskgjusegränd på lördagens eftermiddag.

Mannen misstänks för att vid upprepade tillfällen ha slagit en kvinna i samma ålder.

Han ska också vid upprepade tillfällen ha hotat att föra bort parets gemensamma barn till sitt hemland, om inte kvinnan skulle lyda mannen.

Han är också misstänkt för att ha hotat att skada kvinnan om hon skulle kontakta polisen.

Mannen greps på lördagens eftermiddag, anhölls senare och satt på söndagens morgon fortfarande anhållen i Uppsala.

Drograttfylleri

Polis kontrollerade på lördagen vid 18-tiden en bil på Havsörnsgatan och snabbtestet på föraren visade positivt på substanser. En kvinna född 1991 är därför misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott och har fått lämna ifrån sig sitt körkort.

Narkotikabrott, innehav av narkotikaklassat preparat

En kvinna i 35-årsåldern misstänks ha varit påverkad av narkotika. På lördagen vid 2130 kontrollerades kvinnan av polis, och snabbtestet som gjordes var positivt.

Ett narkotikaklassat preparat togs i beslag.

Kvinnan släpptes efter förhör.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Player's Inn rånat i natt

Nyheter Puben Player's Inn rånades i natt. Två män beväpnade med kniv bakband personalen och kom undan med en okänd summa pengar. – Jag är mest förbannad, säger pubägaren Anders Thool.fredag 25/5 10:24

Våldtog 11-åring i Enköping – döms i tingsrätten

Nyheter En man i 40-årsåldern dömdes idag, torsdag, i Uppsala tingsrätt till två år och tre månaders fängelse för våldtäkt mot barn.torsdag 24/5 15:33