Foto: Wikimedia Commons

Enköpingsbo häktad för knivskärning

  • Publicerad 11:03, 10 okt 2018

En 24-årig man från Enköping begärdes den 5 oktober häktad misstänkt för vad som först rubricerats som mordförsök. Mannen är misstänkt för att den 2 oktober ha knivskurit en person på järnvägsstationen i Västerås. Enligt tidningen VLT har Enköpingsbon erkänt.

– Han har erkänt gärningen och medgivit häktningsskälen. Det är inte detsamma som att han har erkänt försök till mord, och nu häktas han misstänkt för grov misshandel, säger advokat Gunnar Falk till VLT.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Lokal Lucia är svår att rekrytera i år

Nyheter Uttagningen till Enköpings Lucia har startat. Den här gången har det dock varit svårt att hitta kandidater. – Det är få som söker, säger körledare 
Viktoria Strandberg.onsdag 17/10 15:00

Enköpingsbor kan få dricka Västeråsvatten i framtiden

Nyheter En vattenledning från Västerås föreslås för att säkra tillgången till dricksvatten i Enköping. Projektet beräknas kosta 565 miljoner kronor. – Kommunen växer snabbt, säger Mats Flodin (M).onsdag 17/10 13:03