Foto: Hans Christiansson

Enköpingsbo utpekad som huligan

En man i 20-årsåldern, bosatt i Enköping, förbjuds att besöka idrottsevenemang efter misstänkt misshandel på Friends arena.

  • Publicerad 10:10, 17 maj 2018

En Enköpingsbo, i 20-årsåldern, har tilldelats tillträdesförbud efter en misshandel som ska ha skett på Friends Arena den 30 oktober i fjol när AIK tog emot gästande IFK Göteborg.

Åklagarmyndigheten ger nu Enköpingsbon förbud att tillträda eller vistas på samtliga inhängnade idrottsarenor i Sverige när det anordnas fotbollsmatcher i Allsvenskan, Superettan, Svenska Cupen, samt träningsmatcher där något i lag i de ovan nämnda serierna deltar.

Åklagarmyndigheten skriver i sitt beslut att:

"Det finns på grund av särskilda omständigheter risk att den som medelas beslutet kommer att begå brott ägnade att ordning eller säkerhet under idrottsevenemang."

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Konferenshotell får ny expansiv ägare

Nyheter Lyckorna, som i dag driver mötesplatserna Haga Slott i Enköping och Schenströmska Herrgården i Surahammar, expanderar och adderar Fagerudd Konferens till verksamheten.tisdag 13/11 15:46

Fler däck dumpade i skogen

Nyheter Utreds som miljöbrott.tisdag 13/11 14:42