Ett skutt mot framtiden

Det var ett uppenbart lyckligt gäng studenter som ackompanjerade av en dunkande bas och strålande sol för sista gången lämnade Solna gymnasiums portar på onsdagen.

  • Publicerad 16:02, 13 jun 2018

Framtidsdrömmar och glädje blandades sedan med vemod när studenterna efter utspringet samlades på skolgården för att firas av familj och vänner.

– Jag kommer sakna min klass, lagkamrater, tränare och lärare, säger Riki Isaksson.

Vad som ska hända härnäst har hon dock redan helt klart för sig.

– Nu ska jag göra värnplikten, den börjar i juli, berättar hon.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Solna

Gråhäger i Råstasjön prisad i fototävling

Nyheter Ivan Sjögrens bild trea i Bird Photographer of the Year En frusen gråhäger i Råstasjön. Med den bilden har Ivan Sjögren, 22, vunnit tredje pris i tävlingen Bird Photographer of the Year.söndag 19/8 1:15

Solnafamilj anmäler nätläkare

Nyheter Solnafamiljen var på semester så när dottern fick hudutslag kontaktade man en nätdoktor. En vecka senare kallades föräldrarna till socialtjänsten för en eventuell utredning. Nu har föräldrarna anmält...fredag 17/8 14:31