Planen. Ungefär så här ska nya idrotts-studentbostäder-förskola-huset set ut. Foto: Stockholms stad

Ett steg närmare ny idrottshall i Slaktis

Nästa vecka väntas politikerna säga ja till den nya idrottshall som planeras i Slakthusområdet.

  • Publicerad 07:04, 16 nov 2017

Nästa vecka, 21 november, kommer idrottsnämnden fatta beslut om nya idrottshallen som ska byggas i Slakthusområdet. Hallen ska kunna nyttjas av både idrottsföreningar och skolor och den byggs i samma huskomplex som cirka 170 student- och forskarbostäder och en förskola med fem avdelningar.

Planarbetet kommer att påbörjas vid årsskiftet och byggstart är tänkt till hösten 2021. Hela Slakthusområdet ska få 4 000 nya bostäder, en ny skola och lokaler för arbetsplatser, restauranger och handel. Klart tidigast år 2030.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

16-åringen häktas för knivdådet i Enskede

Nyheter Tidigare dömd för flera brott: "Lång bakgrund av kriminella handlingar” Den 16-åring som misstänks för knivmordet på en 17-åring elev på Enskede Gårds gymnasium har nu häktats misstänkt för mord. Han är tidigare dömd för flera brott och fick så sent som i januari ett...fredag 15/12 16:38

16-åring begärd häktad misstänkt för mord

Nyheter Greps efter knivdådet på Enskede gårds gymnasium Den 16-åring som misstänks för att ha dödat en 17-åring på Enskede gårds gymnasium i onsdags har begärts häktad av åklagare.fredag 15/12 13:14