UNDERSÖKS. På fredagsmorgonen var trapphuset fortfarande avspärrat. Foto: Leif Oldenburg

Explosion i trapphus i natt

En kraftig explosion inträffade under natten till fredagen i ett trapphus på Skytteholmsvägen. Inga människor skadades vid explosionen. För bara några veckor sedan exploderade en handgranat på samma gata.

  • Publicerad 08:19, 10 nov 2017

Polisen fick larm om explosionen klockan 03.57 natten till fredagen.

– Det var en trappa upp, på plan två. Det var en kraftig smäll men skadorna är begränsade till trapphuset, säger polisens presstalesman Kjell Lindgren till Vi i Solna.

För två veckor sedan exploderade en handgranat vid en parkerad bil på Skytteholmsvägen.

– Vi har inte fått besked om att det finns en hotbild mot någon på gatan. Just nu knackar vi dörr och pratar med boende i området, säger Kjell Lindgren.

Bara några timmar tidigare, vid 20-tiden på torsdagskvällen, spärrades polisstationen på Sundbybergsvägen av sedan ett misstänkt föremål upptäckts vid receptionen. Efter en dryg timma transporterades föremålet bort.

– Det visade sig vara ett ofarligt föremål. Det ärendet är avskrivet, säger Kjell Lindgren.

Vid 8-tiden på fredagsmorgonen var trappuppgången på Skytteholmsvägen fortfarande avspärrad.

– Det kommer att vara avspärrat så länge teknikernas arbete pågår, säger Kjell Lindgren till Vi i Solna.
 
 
 
 
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ingen prognos för när Stockholm City kan öppna

Nyheter Rulltrappskaoset: ✓Okänd lagerstatus på reservdelar ✓Hela stationen fortsatt stängd Efter rulltrappshaveriet i Citybanan i förra veckan är station Stockholm City fortfarande stängd och ingen prognos finns för när den kan öppna. Stockholm Odenplan öppnade i morse efter att alla utom...måndag 16/7 12:10