På torsdagskvällen inträffade en explosion i närheten av ett bostadshus i Hässelby. Foto: Mostphotos

Explosion vid bostad i Hässelby igår kväll

Igår vid 20-tiden inträffade en explosion i närheten av en bostad i Hässelby villastad. Ingen person skadades fysiskt vid händelsen som rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse.

  • Publicerad 08:32, 9 feb 2018

Igår kväll detonerade något som orsakade en explosion i närheten av en bostad i Hässelby villastad, i närheten av Trollbodaskolan.

– Det har blivit skador på dörren och fönster på bostaden och även på en bil som stod parkerad i närheten. Ingen person är skadad, säger Per Fahlström, presstalesperson hos Stockholmspolisen.

Polisen sökte igår kväll med patrull och hundpatrull på platsen men i nuläget är ingen gripen misstänkt för händelsen som rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse.

– Det är fortfarande oklart vad det är som har exploderat, det är det man måste utreda nu, säger Per Fahlström.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Skolområde i Söderort kraftigt förorenat

Nyheter Höga halter av flera farliga ämnen Höga halter av bland annat arsenik, kvicksilver och bensen har hittats i marken vid Ekensbergsskolan. Nu måste området saneras.tisdag 22/5 21:00

Här är stans hetaste studentkvarter

Nyheter ✓Bästa raggningsstället ✓Billigast käk ✓Sluga försäljningstricket Studentpalatset. Handels. Stadsbibblan. Är området runt Observatorielunden stans studenttätaste? Var raggar man, vad äter man, var laddar man datorn? Vi drog till kvarteret för att få studenternas...tisdag 22/5 20:00

Vi är Västerort