Explosionen i Solna andra på kort tid

En kraftig explosion inträffade under natten till fredagen i ett trapphus på Skytteholmsvägen. Den var andra gången på kort tid som det skedde en explosion vid samma fastighet.

  • Publicerad 13:09, 10 nov 2017

Det var klockan 03.57 på fredagsmorgonen som polisen fick larm om en explosion klockan 03.57 på Skytteholmsvägen.

– Det var en trappa upp, på plan två. Det var en kraftig smäll men skadorna är begränsade till trapphuset, säger polisens presstalesman Kjell Lindgren till Vi i Solna. För två veckor sedan exploderade en handgranat vid en parkerad bil på Skytteholmsvägen.

– Vi har inte fått besked om att det finns en hotbild mot någon på gatan. Just nu knackar vi dörr och pratar med boende i området, säger Kjell Lindgren.LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Bara några timmar tidigare, vid 20-tiden på torsdagskvällen, spärrades polisstationen på Sundbybergsvägen av sedan ett misstänkt föremål upptäckts vid receptionen. Efter en dryg timma transporterades föremålet bort.

– Det visade sig vara ett ofarligt föremål. Det ärendet är avskrivet, säger Kjell Lindgren.

Vid 08-tiden på fredagsmorgonen var trappuppgången på Skytteholmsvägen fortfarande avspärrad.

– Det kommer att vara avspärrat så länge teknikernas arbete pågår, säger Kjell Lindgren till Vi i Solna.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Inga människor skadades vid explosionen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.