Foto: Arkiv

Familjen på semester – då slog tjuvarna till

Inbrottstjuvar bröt sig in i villa i Enköping. Upptäcktes under torsdagseftermiddagen.

  • Publicerad 08:32, 9 feb 2018

Vid 15-tiden på torsdagseftermiddagen upptäcktes ett villainbrott på Gräsgatan i Enköping.

Familjen som är bosatt i villan har varit på semester, därför var det en husvakt som gjorde upptäckten. När husvakten skulle se till huset såg hen att altandörren var uppbruten och att villan var genomsökt.

Eftersom familjen som är bosatt i villan är på semester är det ännu oklart vad som tillgripits under inbrottet. Det är också oklart när inbrottet ska ha ägt rum.

Polisen kommer att göra en teknisk undersökning av brottsplatsen under fredagsförmiddagen.

– Man har kunnat säkra fotspår i snön, säger Torgerd Nilsdotter på Enköpingspolisen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Player's Inn rånat i natt

Nyheter Puben Player's Inn rånades i natt. Två män beväpnade med kniv bakband personalen och kom undan med en okänd summa pengar. – Jag är mest förbannad, säger pubägaren Anders Thool.fredag 25/5 10:24

Våldtog 11-åring i Enköping – döms i tingsrätten

Nyheter En man i 40-årsåldern dömdes idag, torsdag, i Uppsala tingsrätt till två år och tre månaders fängelse för våldtäkt mot barn.torsdag 24/5 15:33