Foto: Arkiv

Fann heroin i lägenhet efter husrannsakan

Efter helgen så misstänks ett flera personer för en mängddrogrelaterade brott.

  • Publicerad 12:52, 27 mar 2017

Vid 18-tiden på fredagskvällen så stoppades en 35-årig förare på Torstunavägen utanför Enköping. Mannen blåste positivt för alkohol, men var även narkotikapåverkan. Mannen misstänks för rattfylleri, och drograttfylleri.

Ungefär samtidigt som en polispatrull stoppade mannen på Torstunavägen så stoppade en annan patrull en narkotikapåverkad person på Bergsgatan i Enköping. Mannen misstänks för narkotikabrott, genom bruk och innehav.

En halvtimme senare påträffar polisen tre narkotikapåverkade personer på Fabriksgatan i Enköping. Den ena visade sig även vara efterlyst, och frihetsberövades därför. I samband med gripandet av de tre personerna så gjorde polis även en husrannsakan i en lägenhet som männen befunnit sig i.

Där fann polisen mellan tre till fyra gram heroin.

Ett par timmar senare, vid 23-tiden, påträffas ännu en drogpåverkad man på Fabriksgatan, som misstänks för bruk av narkotika.

Senare, på lördagsnatten, stoppades en drogpåverkad man på Rombergsgatan. Mannen hade också en mindre mängd cannabis på sig.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här tas första spadtaget på familjebadet

Nyheter På måndagen drog byggandet av det nya familjebadet på Korsängsfältet officiellt igång. Badet ska öppna dörrarna för allmänheten vintern 2020/2021.måndag 18/6 11:33