Tandlöst försök. Staketet är redan bortflyttat. Foto: Måns Jonasson

Farlig badplats i Sjöstan har stängslats in

Det populära – men farliga – badet i Hammarby Sjöstad hade i morse stängslats in. Men redan vid lunchtid var staketet bortlyft och flera människor hade hoppat i det osäkra plurret.

  • Publicerad 14:19, 10 aug 2018

I morse när Måns "Skövlarsyntharen" Jonasson kom till kontoret i Hammarby Sjöstad hade någon satt ett byggstaket och en betongsugga vid ingången till den populära sol- och badbryggan i Fredriksdal. Detta efter att vi tidigare i veckan skrivit om att folk badar i det farliga vattnet – trots tydliga uppmaningar om att det är en mycket dum idé.

Värmen får folk att bada i farligt vatten

Men redan vid lunchtid hade någon helt sonika lyft bort både staket och betongsugga och prydligt ställt det åt sidan. Och när Måns Jonasson lämnade jobbet för någon timme sen hade den populära bryggan fyllts på med folk igen.

– Och det var fullt med folk i vattnet också, säkert tio personer, säger han.

Vi söker staden för en kommentar.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.