Gammal karta över Ursviks motionsspår låg uppe på kommunens sajt.

Felaktig karta låg på kommunens sajt

  • Publicerad 14:15, 14 jun 2018

Sundbybergs stad håller just nu på att ta fram en ny spårkarta för Ursviks motionsområde. Arbetet beräknas vara färdigt i sommar. Bakgrunden är att en medborgare hört av sig till kommunen och klagat på att den befintliga kartan som legat uppe på kommunens sajt var felaktig.

"På spårkartan står det att den är upprättad 2010. Sedan dess har uppenbarligen spåromläggningar skett. Med tanke på att fler och fler nya kommuninvånare flyttar in och vill motionera i de fina spåren, vore det bra med en uppdaterad karta", skriver anmälaren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här byggs det flest hyresrätter

Nyheter Byggstarter under 2018 i Stockholms län Närmare 9 000 bostäder har planerad byggstart i Stockholms län i år. Men det råder stora skillnader mellan kommunerna hur mycket som blir hyresrätter respektive bostadsrätter, visar en ny rapport. I...lördag 23/6 13:40