Gammal karta över Ursviks motionsspår låg uppe på kommunens sajt.

Felaktig karta låg på kommunens sajt

  • Publicerad 14:15, 14 jun 2018

Sundbybergs stad håller just nu på att ta fram en ny spårkarta för Ursviks motionsområde. Arbetet beräknas vara färdigt i sommar. Bakgrunden är att en medborgare hört av sig till kommunen och klagat på att den befintliga kartan som legat uppe på kommunens sajt var felaktig.

"På spårkartan står det att den är upprättad 2010. Sedan dess har uppenbarligen spåromläggningar skett. Med tanke på att fler och fler nya kommuninvånare flyttar in och vill motionera i de fina spåren, vore det bra med en uppdaterad karta", skriver anmälaren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Städning av valkampanj inte fläckfri

Nyheter Borde vara bortplockad nu I en gemensam insats delade sju partier upp kommunen i varsitt område för att plocka ned valaffischer. Nu ska de ha tagits ned – men städningen har inte varit fläckfri.tisdag 18/9 9:56

Nu vill hon ändra lagen från riksdagen

Nyheter Fler ska komma i arbete med hårdare krav Josefin Malmqvist (M), ordförande i social- och arbetsmarknadsnämnden i Sundbyberg, har fått en plats som riksdagsledamot. – Jag hoppas ju på att få möjlighet att fortsätta minska utanförskapet,...måndag 17/9 11:52