Sissela Nordling Blanco är tillbaka i Stadshuset. Foto: Fi/Andreas Jennische

Feministiskt initiativs tidigare frontperson tillbaka i Stadshuset

För ett knappt år sedan blev hon sjukskriven för utmattning. Nu är Sissela Nordling Blanco tillbaka för att leda Feministiskt initiativ i Stockholm.

  • Publicerad 09:39, 16 mar 2016

Sissela Nordling Blanco ska successivt återgå till ordinarie arbetsuppgifter som gruppledare för partiet i Stadshuset. Under arvoderas Malin Ericson (Fi) på deltid för att jobba med frågor som rör stadsplanering.

Tillbaka i Stadshuset

Gita Nabavi som vikarierat för Sissela Nordling Blanco under sjukskrivningen kommer att återgå till sitt ordinarie jobb som IT-konsult och projektledare.

– Jag har följt regeringens deprimerande utveckling under hösten. Nu ser jag fram emot att fortsätta Feministiskt initiativs arbete med att sätta mänskliga rättigheter på dagordningen i Stockholmspolitiken, säger Sissela Nordling Blanco (Fi) i ett pressmeddelande.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.