Festen i Norra Hammarbyhamnen resulterade i ett stort antal brottsrubriceringar. Foto: Andreas Jennische

Fest på Söder urartade – flera till förhör

En fest i Norra Hammarbyhamnen i natt spårade ur rejält. En person är gripen och ytterligare tre personer har tagits in för förhör.

  • Publicerad 08:40, 1 mar 2018

Festen ägde rum i en föreningslokal i Norra Hammarbyhamnen och polisen fick larm om att en person blivit slagen tjugo över tolv i natt. I samband med misshandeln ska personen även ha blivit av med sin jacka och mobil. När polisen kom till platsen tilltog stöket ytterligare.

– En annan person försökte ingripa och blev då också slagen. Brottsrubriceringen är rån och misshandel men även olaga hot eftersom ett antal personer uppvisat knivliknande föremål, säger Stockholmspolisens presstalesperson Anna Westberg.

En person greps och ytterligare tre togs in för förhör.

– Det är flera målsäganden i ärendet och handlar om ett stort antal brottsrubriceringar, även narkotikabrott, konstaterar Anna Westberg.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.