Knack, knack. Finansborgarrådet Karin Wanngård knackade dörr i Kristineberg i veckan. Foto: Gabriel Dahlander

Finansborgarrådet knackade på i Kristineberg

Valupptakten har börjat. I alla fall på Kungsholmen. I går kväll knackade finansborgarrådet Karin Wanngård (S) dörr i Kristineberg.

  • Publicerad 16:40, 13 mar 2018

I måndags kväll hade Socialdemokraterna i Stockholm en "mini-kickoff" på valåret och knackade dörr i Kristineberg.

– Det här är ett väldigt roligt sätt att träffa stockholmare och få samtala om vilka politiska frågor som berör dem, säger finansborgarråd Karin Wanngård (S).
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

FILM: Den här familjen lever för Rubiks kub

Nyheter ✓Har flera hundra hemma ✓Blev femma på VM ✓Löser den med fötterna Familjen Thorsén på Lilla Essingen löser Rubiks kub tillsammans flera gånger i veckan. Stjärnan i sporten, 13-årige Elvin, är svensk mästare i att "kuba" med fötterna.söndag 24/6 8:30

Här ska burgare kriga mot burritos

Nyheter Jihan Yacoob är trött på ställen som "bara" serverar burgare. Nu tar han sitt amerikanskmexikanska koncept "burgers vs burritos" till Kungsholmen.torsdag 21/6 16:17