Foto: Mostphotos

Fler bilar har fått rutor inslagna

I helgen har fem brott anmälts. Tre av dem har varit skadegörelse på bil som stått parkerad.

  • Publicerad 08:41, 5 maj 2019

Fredag - lördag (anmäls lördag kl 07:40)

Sadelmakaren

Stöld från motordrivet fordon/skadegörelse. En trend bland småbrottslingar i vår har varit att slå sönder rutor på bilar. De är inte ens alltid ute efter att stjäla. Det har drabbat en bilägare som hade sin bil parkerad på Sadelmakaren från fredag till lördag. En ruta krossad - oklart om något stulits.

Oklar tidpunkt (anmäls lördag kl 17:00)

Sadelmakaren

Skadegörelse. Samma sak här: Målsägaren har parkerat sitt fordon på parkering vid Sadelmakaren. Okända har krossat ruta på bilen. Inget stulet ur den

Oklar tidpunkt (anmäls lördag kl 17:21)

Sandgatan

Försök till stöld från motordrivet fordon. Och ytterligare en på samma tema: Bil parkerad på Sandbrogatan. Fönster på framdörr uppbrutet. Tillstökat i bilen, men inget är stulet.

Lördag kl 23:31

Skolgatan

Drogbrott. En man i 20-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott eget bruk sedan polis kontrollerat honom sent på lördagskvällen i centrala Enköping.

Lördag 02:50

Tullgatan

Drogbrott. Det sprangs på Tullgatan i natt. Då polis såg en man springa på en innergård till en fastighet på Tullgatan beslöt de sig för att springa ikapp honom. De lyckades. Mannen är i 25-årsåldern och är misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

BLÅLJUSRAPPORT: Inbrott, bedrägeri och försök till misshandel

Nyheter Visst undrar man ibland? Vem är det som kan försöka lura en 88-årig kvinna på pengar, vem drar kniv för att man är osams, vem gör inbrott hos hembygdsföreningen?måndag 21/9 10:27