Till Enköping. Om ett år öppnar Dollarstore sin butik här. Foto: foto: Mostphotos

Flera arbetstillfällen på nya Dollarstore

Om ett år slår Dollarstore upp dörrarna i Enköping. Det lär innebära ett tiotal arbetstillfällen till staden. – Vi tycker att det är jättekul att komma till Enköping, säger Jennie Ahlberg, etableringsansvarig.

  • Publicerad 08:17, 18 okt 2017

Lågprisvaruhuset Dollarstore har haft ögonen på Enköping en längre tid, men först nu är det alltså klart att de verkligen kommer hit.

– När vi väl kom i kontakt med de som vi har avtal med nu så gick det snabbt. Vi har tidigare inte riktigt känt att de lägen som har kommit upp har varit för oss, säger Jennie Ahlberg.

Var kommer ni att ligga?

Vi kommer att ligga bakom Ica Maxi. Mot E18. På Malmagatan. Vi tycker att det ska bli jätteroligt att komma till i Enköping. Dels är det en hyfsat stor stad, dels är den här tomten precis vid E18, så det är jättebra skyltläge.

Exakt när Dollarstore slår upp dörrarna är inte klart, men om ungefär ett år är det dags.

I slutet av oktober, i början av november är planen och då blir det arbetstillfällen för Enköpingsborna.

– Ja, absolut. Jag skulle tro att det blir ungefär tio stycken tjänster. Då brukar vi ha 75-procentare och någon heltid, en butikschef. Det är bara att hålla koll på vår hemsida eller på vår Facebook för information om tjänsterna, säger Jennie Ahlberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19