Flera båtar brann upp i Arninge: "Känns omtumlande"

Båtarna var inne för service hos företaget i Arninge – när någon tuttade på. Det är i alla fall polisens teori just nu, att branden var anlagd.

  • Publicerad 10:55, 23 okt 2017

I lördags fick brandkåren larm om tre båtar som brann vid en fastighet på Mallslingan i Arninge. Branden hade spritt sig till en tegelbyggnad intill. Att det skulle röra sig om ett tekniskt problem eller liknande tror inte polisen.

– Man verkar inte anse att det är en olyckshändelse eftersom man rubricerat det som mordbrand, säger Sven-Erik Olsson på Stockholmspolisen.

En teknisk undersökning görs nu.

Båtarna var inne hos företaget BS i Stockholm AB för service.

– Det känns ganska omtumlande. Man är väldigt tagen av händelsen och hoppas att det inte är riktat mot oss eller våra kunder. Det har ju varit en del bilbränder i området, säger Filip Svensson, delägare i BS i Stockholm AB.

LÄS ÄVEN: Brand i Arninge - två bilar brann

I tegelbyggnaden intill finns båtföretagets verkstad.

– Det brann inte så mycket där inne, bara lite i taket, brandkåren agerade snabbt och släckte.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Stort pådrag i Enebyberg – helikopter och fyra polisbilar

Nyheter Fick larm 23.50 En helikopter och fyra polisbilar åkte under natten på ett inbrottslarm i Enebyberg. Trots stort pådrag lyckades man inte få tag i gärningspersonen.fredag 6/7 10:52