Flera bilar i krock på Nynäsvägen

Det har varit stora trafikstörningar på väg 73 Nynäsvägen under morgonen. Vägen stängdes av vid flera tillfällen. Trafiken är åter igång, men myndigheter råder privatpersoner att inte ge sig ut på vägarna.

  • Publicerad 09:30, 28 feb 2018

UPPDATERING 14.40: Trafiken är åter igång på Nynäsvägen, efter morgonens olyckor. Trafikverket och polisen avråder fortfarande privatpersoner från att ge sig ut med bil i onödan.

Det är för tillfället stopp för all tung trafik på väg 73, på polisens begäran.

Klockan 8.30 var flera bilar inblandade i en olycka på väg 73 i höjd med Skogås. Nynäsvägen stängdes av in mot stan. Klockan 10.30 skedde en olycka med buss och personbil vid Trafikplats Gubbängen. Ett körfält blockerades söderut.

– Överhuvudtaget är det total kaos på E4an hela vägen från Järna till Tumba. Även på 73an. Vi uppmanar alla att stanna hemma, sa Pelle Delhage, operativ chef på Södertörns brandförsvar klockan 9.15.

Trafiken åter igång på E4:an efter masskrock

Kommer räddningstjänsten fram på vägarna?

– Ja det gör vi. Bilarna som står i kö är bra på att hålla undan. Det går inte fort men vi tar oss fram.

Några personskador under morgonen?

– Någon enstaka. Jag har inga detaljer, mer än en enstaka som fått åka ambulans till sjukhus. Framförallt är det plåtskador på bilarna.

Totalt kaos i trafiken i hela Stockholm

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Trafikkameran är placerad på väg 73 Nynäsvägen i höjd med trafikplats Skogås och är riktad mot Nynäshamn. Bilden hämtades 09:18. Foto: Trafiken.nu

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.