Foto: mostphotos

Flera drogbrott i Enköping

Fredagen var lugn i Enköping, men ett antal drogbrott begicks. Polisen i Enköping har, som Ena-Håbo Tidningen tidigare berättat, intensifieras i kampen mot drogerna.

  • Publicerad 10:05, 7 apr 2018

Under fredag dag

Bergvretsgatan

Misshandel. En man misstänks ha utsatt en kvinna för fysiskt våld. Kvinnan kunde själv kontakta polisen, som grep den misstänkte och transporterade honom till Uppsala. Både den slagna kvinnan och den misstänkte mannen är skrivna i Enköping. Utredningen fortsätter.

Under fredagen

Parkeringen OKQ8, Gesellgatan

Stöld. Ett släpfordon har stulits från OK-parkeringen, en Thule LV1000.

Torsdag kväll

Simhallen i Enköping

Stöld. En klocka (Apple smartwatch strl 42, silverfärgat armband och kanter) stals på torsdagen i simhallen från en besökare. Värdet är omkring 4.000 kronor.

Fredag 16:09

Västerviksgatan

Narkotikabrott. En man i 35-årsåldern kontrollerades av polispatrull under fredagseftermiddagen. Då uppkom misstanke om narkotikabrott och mannen är nu misstänkt för innehav av narkotikaklassad substans, troligen heroin. Han bor inte i Enköping.

Fredag 19 tiden

Romberga

Narkotikabrott. En man i 25-årsåldern, skriven i Enköpings kommun, är misstänkt för flera drogbrott. Vid kontroll visade sig mannan ha misstänkt narkotiskt preparat på sig och snabbtestet var positivt.

Lördag 00:30

Centrala Enköping

Narkotikabrott. En man i 30-årsåldern kontrollerades i centrala Enköping av polisens narkotikagrupp under natten till lördag. Den misstänkte, ej skriven i Enköping, fick göra snabbtest som var positivt på narkotika.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19