Flera fall av misshandel har rapporterats i Enköping i helgen. Foto: Mostphotos

Flera fall av misshandel i helgen

Flera fall av misshandel, en våldsam kroggäst och en anhållen snattare. Så ser en snabbsummering av helgens brott i Enköping ut.

  • Publicerad 10:13, 31 jul 2017

Fredag 22.30 Misshandel på restaurang

Två kvinnor i 40-årsåldern kom i bråk med varandra på restaurang All In i Enköping. Den ena slog den andra med knytnäven i ansiktet.

Inledande förhör har hållits.

Lördag 01.00 Misshandel i centrala Enköping

En man i 30-årsåldern slog och hotade under natten mot lördagen en något yngre kvinna i en lägenhet i centrala Enköping.

Han hotade henne och slog hennes huvud i köksfläkten, enligt anmälan.

De båda känner varandra sedan tidigare.

Lördag 14.00 Stöld Ö&B

En person försökte ta med sig varor för omkring 1200 kronor från Ö&B i Enköping på lördagen. Personen greps och anhölls dessutom, eftersom den misstänktes adress var oklar.

Lördag 21.00 Misshandel Västerleden

En 16-åring kom till Enköpings lasarett med flera skador i ansiktet och även på handen under lördagens kväll. 16-åringen kunde dock inte säga vem som slagit honom och gärningsmannen är tills vidare okänd.

Söndag 02.15 Narkotikabrott, våldsamt motstånd

En man i 25-årsåldern misstänks för narkotikabrott och våldsamt motstånd. Sedan han uppträtt stökigt på restaurang All In avvisades han från stället. En patrull beslöt att omhänderta mannen enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusade personer).

Då de kom till polisstationen uppstod tumult och mannen misstänks därför för våldsamt motstånd. han hade även en viss mängd narkotika på sig.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19