Däck. Flera bilar har under måndagen och tisdagen blivit bestulna på sina däck. Foto: Mostphotos

Flera fall av stulna bildäck i Täby

Flera bilar har blivit bestulna på sina däck i Täby under måndagen och tisdagen. Under natten till tisdagen såg en person fyra maskerade män stjäla däck från en bil i Täby centrum.

  • Publicerad 11:44, 12 jun 2018

På flera olika platser under gårdagen och natten till tisdagen har flera bilar blivit bestulna på samtliga sina däck.

Ett av fallen ska ha skett på Täby Park under måndagseftermiddagen och under dagen blev även ett företag av med däcken på sina två företagsbilar i Näsbypark.

02.59 under natten till tisdagen fick polisen samtal från en anmälare i närheten av Täby centrum. Anmälaren ska ha sett fyra män stjäla däck från en bil.

– De ska ha varit fyra maskerade män. Men personerna ska ha åkt i från platsen och vi har upprättat en anmälan om stöld, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson hos polisen.

I en lokal Facebookgrupp hävdar även en person att en bil ska ha blivit drabbad i Grindtorp.

Täby Nyheter söker Täbys lokalpolis

Man föll ut ur fönster på särskilt boende i Täby

Nyheter "En otäck händelse" En man bröt foten efter ett fall från ett fönster på ett särskilt boende i Täby. Nu har boendet gjort en anmälan till Inspektionen för vård och omsorg.tisdag 21/5 16:51

Alexander från Danderyd ska snacka ledarskap med FN

Nyheter Vill påverka världen positivt 16-årige Alexander Westford från Danderyd ska åka till Washington för en internationell konferens om ledarskap. En av dem han ska träffa är FN:s generalsekreterare.tisdag 21/5 11:39
Stockholm Direkt