Däck. Flera bilar har under måndagen och tisdagen blivit bestulna på sina däck. Foto: Mostphotos

Flera fall av stulna bildäck i Täby

Flera bilar har blivit bestulna på sina däck i Täby under måndagen och tisdagen. Under natten till tisdagen såg en person fyra maskerade män stjäla däck från en bil i Täby centrum.

  • Publicerad 11:44, 12 jun 2018

På flera olika platser under gårdagen och natten till tisdagen har flera bilar blivit bestulna på samtliga sina däck.

Ett av fallen ska ha skett på Täby Park under måndagseftermiddagen och under dagen blev även ett företag av med däcken på sina två företagsbilar i Näsbypark.

02.59 under natten till tisdagen fick polisen samtal från en anmälare i närheten av Täby centrum. Anmälaren ska ha sett fyra män stjäla däck från en bil.

– De ska ha varit fyra maskerade män. Men personerna ska ha åkt i från platsen och vi har upprättat en anmälan om stöld, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson hos polisen.

I en lokal Facebookgrupp hävdar även en person att en bil ska ha blivit drabbad i Grindtorp.

Täby Nyheter söker Täbys lokalpolis

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Mystiska trappan i Täby – leder ingenstans

Nyheter "Tänker att det är en Harry Potter-trappa" Den märkliga trappan i sportcentrum har fått många att höja på ögonbrynen genom åren. Vart leder den egentligen och vem använder den?tisdag 23/10 16:12

P-platsen som gäckar bilisterna: "markering mitt i en ruta"

Nyheter "Otroligt svårt att förstå" Bilen står i vad många bilister uppfattar som en p-ruta – men får ändå en parkeringsbot. Den mystiska p-rutan vid Mörby station både förbryllar och rör upp känslor.tisdag 23/10 15:24