Foto: Wikimedia Commons

Flera fulla bilister i farten

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:24, 3 dec 2018

Stenvreten, Enköping
Fredag 30 november.
Klockan 22.00.
Rattfylleri. På fredagskvällen vid 22-tiden larmas polisen till Stenvretens industriområde på grund av vad som trots vara ett inbrott hos ett företag. Det visar sig i stället vara en bil som har kört in i byggnaden. Ingen förare finns på plats när polisen anländer. Till slut hittar polisen dock en man i 25-årsåldern som erkänner att han har kört bilen. Mannen visar sig vara onykter och blir misstänkt för grovt rattfylleri, skadegörelse och smitning.

Centrala Enköping
Lördag 1 december
Rattfylleri. Vid lunchtid på lördagen stoppar polisen en bil på Bangårdsgatan i Enköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade sig vara onykter och fick sitt körkort omhändertaget.

Enköping
Söndag den 2 december
Rattfylleri. Vid lunchtid på söndagen stoppar polisen en bil på JP Johanssons gata. Föraren, en man i 70-årsåldern, visar sig vara onykter och får sitt körkort omhändertaget.

Övergran, Bålsta
Lördag den 1 december
Rattfylleri. Vid 10-tiden på lördagsförmiddagen stoppar polisen en bil på länsväg 263 vid Övergran. Föraren, en man i 25-årsåldern, får göra en blåskontroll och visar sig då vara onykter.

Skokloster
Söndag den 2 december
Rattfylleri. Vid lunchtid på söndagen stoppade polisen en bil i Skokloster. Föraren, en man i 45-årsåldern, fick göra en blåskontroll och visade sig vara onykter.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Simhallen måste stängas för akut renovering

Nyheter Simhallen i Enköping är i dåligt skick. Nu måste simhallen hållas stängd i tre dagar nästa vecka för en akut renovering. – Det läcker en hel del, säger Iréna Store, som arbetar i Idrott shuset.torsdag 21/2 13:35

Klippte fel testikel – båda fick tas bort

Nyheter En läkare råkade av misstag klippa bort fel testikel på en patient under en operation på Lasarettet i Enköping. Båda testiklarna fick tas bort. – Vi ser förstås jätteallvarligt på det här och...torsdag 21/2 11:11