Foto: Wikimedia Commons

Flera fulla bilister i farten

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:24, 3 dec 2018

Stenvreten, Enköping
Fredag 30 november.
Klockan 22.00.
Rattfylleri. På fredagskvällen vid 22-tiden larmas polisen till Stenvretens industriområde på grund av vad som trots vara ett inbrott hos ett företag. Det visar sig i stället vara en bil som har kört in i byggnaden. Ingen förare finns på plats när polisen anländer. Till slut hittar polisen dock en man i 25-årsåldern som erkänner att han har kört bilen. Mannen visar sig vara onykter och blir misstänkt för grovt rattfylleri, skadegörelse och smitning.

Centrala Enköping
Lördag 1 december
Rattfylleri. Vid lunchtid på lördagen stoppar polisen en bil på Bangårdsgatan i Enköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade sig vara onykter och fick sitt körkort omhändertaget.

Enköping
Söndag den 2 december
Rattfylleri. Vid lunchtid på söndagen stoppar polisen en bil på JP Johanssons gata. Föraren, en man i 70-årsåldern, visar sig vara onykter och får sitt körkort omhändertaget.

Övergran, Bålsta
Lördag den 1 december
Rattfylleri. Vid 10-tiden på lördagsförmiddagen stoppar polisen en bil på länsväg 263 vid Övergran. Föraren, en man i 25-årsåldern, får göra en blåskontroll och visar sig då vara onykter.

Skokloster
Söndag den 2 december
Rattfylleri. Vid lunchtid på söndagen stoppade polisen en bil i Skokloster. Föraren, en man i 45-årsåldern, fick göra en blåskontroll och visade sig vara onykter.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Kyrkan ger svar på tal till besvikna luciafirare

Nyheter Vid luciafirandet i Vårfrukyrkan fick barnfamiljerna sätta sig längst bak. Detta har lett till skarp kritik från föräldrar. – Vi tar till oss kritiken, säger Erik Berger, komminister.fredag 14/12 14:39

Tjuv hoppas på vinterföre

Nyheter Stal skidor och snowboard.fredag 14/12 10:29