Foto: Wikimedia Commons

Flera fulla bilister i farten

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:24, 3 dec 2018

Stenvreten, Enköping
Fredag 30 november.
Klockan 22.00.
Rattfylleri. På fredagskvällen vid 22-tiden larmas polisen till Stenvretens industriområde på grund av vad som trots vara ett inbrott hos ett företag. Det visar sig i stället vara en bil som har kört in i byggnaden. Ingen förare finns på plats när polisen anländer. Till slut hittar polisen dock en man i 25-årsåldern som erkänner att han har kört bilen. Mannen visar sig vara onykter och blir misstänkt för grovt rattfylleri, skadegörelse och smitning.

Centrala Enköping
Lördag 1 december
Rattfylleri. Vid lunchtid på lördagen stoppar polisen en bil på Bangårdsgatan i Enköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade sig vara onykter och fick sitt körkort omhändertaget.

Enköping
Söndag den 2 december
Rattfylleri. Vid lunchtid på söndagen stoppar polisen en bil på JP Johanssons gata. Föraren, en man i 70-årsåldern, visar sig vara onykter och får sitt körkort omhändertaget.

Övergran, Bålsta
Lördag den 1 december
Rattfylleri. Vid 10-tiden på lördagsförmiddagen stoppar polisen en bil på länsväg 263 vid Övergran. Föraren, en man i 25-årsåldern, får göra en blåskontroll och visar sig då vara onykter.

Skokloster
Söndag den 2 december
Rattfylleri. Vid lunchtid på söndagen stoppade polisen en bil i Skokloster. Föraren, en man i 45-årsåldern, fick göra en blåskontroll och visade sig vara onykter.

Zulueta testar nya skivan – i Enköping

Nyheter Det blev som bandet ville. Nu kommer fyrmannabandet Zulueta till Enköping. – Kul att spela på min hemmaplan, säger pianisten och Enköpingssonen Linus Jonsheden.tisdag 23/4 11:50

Fredrik utmanar dartmästaren

Nyheter 17-årige Oskar Wågberg från Enköping, som tävlar för Sirius, är en av landets främsta juniordartspelare, med bland annat två SM-guld och ett inofficiellt världsrekord i snabb­dart, där det handlar om...tisdag 23/4 9:08