Polisen fick åka på tre inbrott helgen. Foto: Mostphotos

Flera inbrott i Täby och Danderyd i helgen

Bortresta villaägare fick altandörren uppsågad under natten till lördag. Det var ett av de villainbrott polisen fick åka på i helgen.

  • Publicerad 09:57, 12 feb 2018

Vid 03-tiden i lördags inträffade ett villainbrott på Masurgränd i Täby. Okända gärningsmän har sågat upp altandörren till huset, där de boende inte befann sig vid tidpunkten. Polis med hundpatrull åkte till platsen, dock utan att finna någon misstänkt.

– Spåren har tagit slut, tjuvarna har försvunnit i en bil. Det är oklart vad som stulits, de som bor där får komma hem och inventera bostaden, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson på polisen i Stockholm.

Ytterligare ett villainbrott skedde i Täby i helgen, på Ringvägen vid 21.35 i söndags kväll. Lokala tekniker har varit på plats men vad som stulits är oklart.

Vid 13.30-tiden skedde även ett villainbrott på Blomsterstigen i Danderyd.

– Man har kommit hem och konstaterat att det var inbrott i helgen. Lokala tekniker har fått åka dit och göra spårsäkring, säger Sven-Erik Olsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ett år efter trafikolyckan: "Vill att det kommer ut"

Nyheter Väntar på dom efter rättegång Att sluta cykla var aldrig ett alternativ för Louise Åkerblom efter att hon förra året var med om en allvarlig trafikolycka. Nu väntar domen mot den bilist som är misstänkt att ha förorsakat...onsdag 23/5 15:09