MYCKET. Sex nyöppningar på två månader, det händer mycket i Sollentuna centrum just nu. Foto: Arkivbild

Flera nya butiker i Sollentuna centrum

Tre butiker och tre restauranger öppnar under april och maj månad i Sollentuna centrum.

  • Publicerad 16:00, 24 apr 2019

Under april och maj flyttar sex nya aktörer in i Sollentuna centrum.

– Det är något mer än vanligt, säger Carl Isaksson, manager på centurmledningen.

I slutet av förra året gick BR och Toys R Us i konkurs och lämnade ett stort tomrum i Sollentuna centrum, berättar Carl Isaksson.

Den 24 maj planeras Lekia öppna i deras ställe.

Förutom leksakshandlaren öppnar en rad med nya aktörer i centrum.

Gina Tricot har nyöppning den 25 april i en helt ny lokal på första plan. Sportmodesbutiken Maron ska börja sälja sneakers på andra plan från slutet av maj.

Samtidigt väntas ombyggnationen av foodcourten bli helt klar.

Pong Sushibar öppnar inom de kommande dagarna, företaget Greenline fyller courten med en ny salladsbar på första plan - och lagom till sommaren flyttar en helt ny glassbar in.

– Gretas Gelato öppnar den 13 maj och kommer erbjuda hemmagjord glass, vilket är någon italiensk sort, kaffe och mycket annat, säger Carl Isaksson.

Sex nyöppningar på två månader.

Är det här något rekord?

– Det brukar vara någon öppning i kvartalet. Men nu är det extra ordinärt, får man nog säga. Det händer en hel del, säger Carl Isaksson, manager på centrumledningen.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Stort engagemang efter mopedrån

Nyheter "Vi ska synas och göra det lite tryggare för tonåringarna" Den senaste tidens mopedrån i Sollentuna har engagerat hundratals vuxna i kommunen som nu patrullerar gatorna för att öka tryggheten.lördag 17/8 9:00

Kräftfiske handlar om erfarenhet

Nyheter Roger och Paul laddar - imorgon börjar kräftfisket i Sollentuna. Augusti är lika med kräftfiske. I veckan drar årets fiske igång men redan veckorna innan börjar de riktigt initierade fiskarna sina förberedelser.torsdag 15/8 17:21

Två av tre fick jobb tack vare nytt projekt

Nyheter Etableringslyftet har hjälpt nyanlända till egen försörjning Två av tre nyanlända har fått jobb. Det är resultatet av projektet Etableringslyftet, som startade i Upplands Väsby, Sollentuna och Sigtuna förra hösten.torsdag 15/8 9:03
Stockholm Direkt