Foto: WIkimedia Commons

Flera stölder av gps-utrustning från traktorer

Under helgen har det skett totalt sju stycken stölder av gps-utrustning från traktorer och skördetröskor.

  • Publicerad 09:47, 6 aug 2018

Fredag 3 augusti – Måndag 6 augusti
Enköping
Under den gångna helgen har det skett totalt sju stycken stölder av gps-utrustning från traktorer och skördetröskor på olika ställen i Enköpingstrakten. Det stora antalet liknande brott under kort tid tyder på att det är organiserat.

Söndag 5 augusti, klockan 17.30
Fabriksgatan, Enköping
Polisen stoppade en bil och upptäckte att föraren, en man född 1999, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. De två passagerarna, en man född 1998 och en man född 2001, är misstänkta för narkotikabruk och innehav av narkotika.

Söndag 5 augusti, klockan 20.30
Korsängen, Enköping
En kvinna blev av med sin mobiltelefon men lyckades kalla en polispatrull till platsen. Polisen fick tag på en grupp ungdomar som troddes ha tagit telefonen, men hittade ingen telefon. De tre unga männen, en född 1999 och två män födda år 2000, misstänks däremot ha varit narkotikapåverkade.

Söndag 5 augusti, klockan 22.00
Grillby
Vid 22-tiden på söndagen larmades polisen om en misstänkt bil som befann sig i Grillby. Polisen hittade sedan bilen och kontrollerade den. Detta slutade med att föraren, en man född 1977, är misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och innehav av narkotika. Förutom att vara påverkad och sakna körkort hade mannen även med sig vad som tros vara narkotikaklassade tabletter och kokain.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bygg det lokala bortom blockpolitiken

Nyheter Ett JP Johansson-museum, en stadsarkitekt och en landsbygdsutvecklare. Det är viktiga frågor för Nystart Enköping.tisdag 21/8 15:56

Fängelsedomar mot par som straffade barn med kallbad

Nyheter Ett Enköpingspar döms av Svea hovrätt för synnerligen grov misshandel. Den 22-årige mannen döms till fem år och 6 månader i fängelse samt utvisning till år 2028. Den 30-åriga kvinnan döms till fem...tisdag 21/8 14:21