Foto: WIkimedia Commons

Flera stölder av gps-utrustning från traktorer

Under helgen har det skett totalt sju stycken stölder av gps-utrustning från traktorer och skördetröskor.

  • Publicerad 09:47, 6 aug 2018

Fredag 3 augusti – Måndag 6 augusti
Enköping
Under den gångna helgen har det skett totalt sju stycken stölder av gps-utrustning från traktorer och skördetröskor på olika ställen i Enköpingstrakten. Det stora antalet liknande brott under kort tid tyder på att det är organiserat.

Söndag 5 augusti, klockan 17.30
Fabriksgatan, Enköping
Polisen stoppade en bil och upptäckte att föraren, en man född 1999, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. De två passagerarna, en man född 1998 och en man född 2001, är misstänkta för narkotikabruk och innehav av narkotika.

Söndag 5 augusti, klockan 20.30
Korsängen, Enköping
En kvinna blev av med sin mobiltelefon men lyckades kalla en polispatrull till platsen. Polisen fick tag på en grupp ungdomar som troddes ha tagit telefonen, men hittade ingen telefon. De tre unga männen, en född 1999 och två män födda år 2000, misstänks däremot ha varit narkotikapåverkade.

Söndag 5 augusti, klockan 22.00
Grillby
Vid 22-tiden på söndagen larmades polisen om en misstänkt bil som befann sig i Grillby. Polisen hittade sedan bilen och kontrollerade den. Detta slutade med att föraren, en man född 1977, är misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och innehav av narkotika. Förutom att vara påverkad och sakna körkort hade mannen även med sig vad som tros vara narkotikaklassade tabletter och kokain.

Blåljusnyheter: Kvinna biten av hund under stadspromenad

Nyheter När två kvinnor var på promenad i Enköping blev den yngre av dem biten i handen av en för dem okänd hund, vars ägare stod intill. Dessutom har onyktra kört bil – till och med lastbil! – och utemöbler...onsdag 3/6 9:53

Grillning orsakade brand - stor spridningsrisk

Nyheter En gräsbrand nära Vattenparken i Enköping som kunde ha fått allvarliga konsekvenser släcktes av räddningstjänsten på tisdagskvällen.onsdag 3/6 9:34