Misshandel. Flera minderåriga var inblandade i ett bråk på fredagskvällen i Hässelby villastad. Foto: Leif Oldenburg

Flera ungdomar i bråk i Hässelby villastad

Ett större antal ungdomar ska på fredagskvällen varit inblandade i ett bråk i Hässelby villastad.

  • Publicerad 14:00, 1 apr 2019

En grupp ungdomar i övre tonåren ska ha hamnat i bråk med en grupp med jämnåriga vid halv nio-tiden på fredagskvällen, i området kring Riddersvikshallen. Några ungdomar ska ha skadats.

– Hur de hörde ihop vet jag inte, det var flera personer på plats och uppgifterna går isär. Målsägande ska vara i 17-, 18- och 19-årsåldern, säger Håkan Thor, operativ samordnare på Vällingbypolisen.

Enligt polisen ska det inte röra sig om allvarliga fysiska skador, men enligt polisen finns det uppgifter om att saker kan ha blivit stulna. En förundersökning om misshandel och stöld är inledd.

Finns det några gripna?

– Det kan jag inte säga, vi får se under dagen, säger Håkan Thor.

Så maxar du värdet på din bostad

Nyheter Viktigt med rätt färger om du planerar att sälja En ny undersökning visar vad det är som är det mest kostnadseffektiva åtgärden att göra innan en lägenhetsförsäljning.söndag 16/6 9:00

Här är SL:s satsningar för kyla i sommar

Nyheter ✓Knapptrick✓Fler AC-bussar sätts in ✓Men därför kommer de inte hjälpa vid ny värmebölja Varje sommar rapporteras det om extremvarma bussar och tåg i kollektivtrafiken. Nu, och fram till slutet av augusti, skruvar SL på alla detaljer för att hålla graderna nere.lördag 15/6 9:08