Misshandel. Flera minderåriga var inblandade i ett bråk på fredagskvällen i Hässelby villastad. Foto: Leif Oldenburg

Flera ungdomar i bråk i Hässelby villastad

Ett större antal ungdomar ska på fredagskvällen varit inblandade i ett bråk i Hässelby villastad.

  • Publicerad 14:00, 1 apr 2019

En grupp ungdomar i övre tonåren ska ha hamnat i bråk med en grupp med jämnåriga vid halv nio-tiden på fredagskvällen, i området kring Riddersvikshallen. Några ungdomar ska ha skadats.

– Hur de hörde ihop vet jag inte, det var flera personer på plats och uppgifterna går isär. Målsägande ska vara i 17-, 18- och 19-årsåldern, säger Håkan Thor, operativ samordnare på Vällingbypolisen.

Enligt polisen ska det inte röra sig om allvarliga fysiska skador, men enligt polisen finns det uppgifter om att saker kan ha blivit stulna. En förundersökning om misshandel och stöld är inledd.

Finns det några gripna?

– Det kan jag inte säga, vi får se under dagen, säger Håkan Thor.

Tid för årets sötchock på 4H-gårdarna

Nyheter Bäää. Nu lammas det för fullt i Västerort och Järfälla Nu våras det i Stockholms hagar och hägn – och det brukar innebära en våg av gullighet i form av små ulliga lamm. Vi har kollat var storken har varit och vilka som fortfarande går i väntans tider.torsdag 18/4 16:26

Dags för vårmarknad på Spånga torg

Nyheter Så gör du om du vill delta Hemtrevligt och för familjer är Spånga vårmarknads paroll. Snart är det dags för årets omgång och det går fortfarande att anmäla sig för att vara medtorsdag 18/4 16:22

Vi är Västerort