Mikael Stripple, VD för Good To Great. Foto: Sophie Bordenave Lindborg

Följ med in i Danderyds nya tennishall

Här i tennisarenan Catella Arena ska proffs och amatörer mötas. Få en första titt i Danderyds nya tennishall.

  • Publicerad 11:19, 14 nov 2017

I februari ska tennisarenan Catella Arena på Rinkebyvägen 20 stå klar för invigning. Men redan nu har vi fått titta in. Mikael Stripple, VD för företaget Good To Great, visar oss runt.

– Här kommer man att kunna spela tennis och paddel. Vi kommer att ha 7 tennisbanor inomhus och 3 paddelbanor. Sen kommer det finnas gym, yogastudio, restaurang och sjukgymnaster.

Vad är det för restaurang som kommer att finnas i lokalerna?

– Det vill vi inte riktigt gå ut med ännu, men det är ett Täbyföretag som sysslar med catering, skolmat och restaurang bland annat. Men syftet är att det ska finnas bra mat för dem som tränar här.

Vilka kommer att kunna träna i anläggningen?

– Det är en öppen anläggning så alla är välkomna hit.

Här kommer lounge/restaurangen vara. Vem som kommer att driva det vill inte vd:n gå ut med ännu mer än att det rör sig om ett Täbyföretag. Foto: Sophie Bordenave Lindborg

Hur kommer bokningssystemet för banorna att se ut?

– Tanken är att man inte ska kunna boka in sig på en och samma tid. Vi vill se rörelse i hallen och man får helt enkelt boka när det finns tillgängligt.

Kommer du själv att träna här?

– Ja, det kommer jag nog. När jag tränar så är det tennis som gäller.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ytterligare ett rån mot minderårig i Täby

Nyheter Två rån på en vecka En ung kille blev rånad på sin väst i Täby Centrum på tisdagskvällen, och i måndags blev en flicka rånad i Näsbydal. I nuläget finns inga misstänkta.onsdag 26/9 9:27

Udda annonsen: "Obamas tuggade tuggummi"

Nyheter "Jag ser hur fönstret vevas ned" Går det verkligen att sälja ett tuggat tuggummi? Jo kanske om man berättar att den tidigare presidenten Obama tuggat på det. Det är nämligen precis vad en Täbybo har gjort på blocket.tisdag 25/9 17:18