”Folk får reta sig på mig om de vill”

Simon Axelssons öden och äventyr i Biggest Loser engagerar. Det har han inte minst märkt av själv. – Det har varit en hel del positivt och väldigt mycket negativt, säger han.

  • Publicerad 08:57, 18 maj 2017

Måndagar och tisdagar syns han i TV7, Simon Axelsson. 23-åringen från Enköping har blivit en profil i Biggest Loser. Det märks inte minst på Ena Håbo-tidningens sajt där artikeln om Simon som skrevs inför programmets start alltid studsar upp högt på listan över de mest lästa efter varje program.

”Är bara mig själv”

– Det har varit helt okej. Jag är bara mig själv hela tiden. De klipper visserligen en del, men det är ett sådant program, konstaterar han nu när mer än halva programserien är avklarad.

Hur har reaktionerna varit?

– Det har varit en hel del positivt och väldigt mycket negativt.

På vilket sätt?

– Folk stör sig på vad jag säger, men jag är bara mig själv som sagt. Folk får störa sig på mig om de vill.

På måndag sänds avsnitt 13 av 20 och än så länge är Simon kvar i tävlingen. Många har givetvis frågat om och i sådana fall när han åker ut.

– Ja, det har varit väldigt mycket spekulationer, skrattar han. Men jag är kvar än så länge i alla fall, det är allt jag kan säga.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Försökte vända – körde i diket

Nyheter Man i 30-årsåldern misstänks för grovt rattfyllri Fredag em Källgatan Stöld av moped. En svart moped av märket Boatian stals under fredagen. Ägaren hade ställt den låst utanför en fastighet på Källgatan. Söndag 01:30 Grillby Enköping Grovt...söndag 17/6 15:02

BLÅLJUS: Man greps för misshandel

Nyheter En man boende i Enköping har gripits, misstänkt för misshandel. Dessutom har flera fall av bedrägerier skett de senaste dagarna och det kan inte sägas nog många gånger:" Lämna aldrig ut koder och...lördag 16/6 15:04