GRIPEN. Föraren greps efter att ha krockat med en bil på Södermalm. Foto: Mostphotos

Förare gripen efter vansinnesfärd på Södermalm

En person har gripits misstänkt för vårdslöshet i trafik efter att ha krockat med en annan bil i vad som kan beskrivas som en vansinnesfärd på Södermalm i kväll. Personen körde även på en skylt innan polisen fick stopp på fordonet.

  • Publicerad 18:26, 4 jan 2018

Klockan 16.53 på torsdagseftermiddagen fick polisen larm om att en bilförare kört in i en bil på Hornsgatan Södermalm och sedan åkt från platsen.

– Det verkar vara en bil som, så jag vitt kan utröna, har krockat med en annan bil och även kört på någon skylt, säger Anders Bryngelsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Det är ännu inte klarlagt hur polisen fick stopp på bilen. Men föraren har gripits och sitter nu frihetsberövad misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Inga personer uppges ha skadats vid händelsen.

– Inga fysiska skador i alla fall, säger Anders Bryngelsson.

Det är ännu oklart vad som ligger bakom krocken.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.