Vinnare. Pristagarna på första företagargalan i Håbo,Mikael Wranding, Bålsta Rörmokeri och HIKF (Håbo Internationella Kvinnors Förening). Foto: Privat

Företagarfest får uppföljare: "blev succé"

Företagarfesten blev en succé. Så pass att den får en uppföljning och i större skala.

  • Publicerad 10:30, 22 mar 2019

Den 9 november förra året fick Håbo till slut en företagarfest efter att i många år ha blickat avundsjukt mot flera av grannkommunerna där sådana tillställningar är mer eller mindre tradition. Den hölls på Åbergs museum och ett par priser delades ut. Då var förhoppningen att det skulle bli fler året därpå och nu står det klart att det blir så.

Den 3 maj slår man upp dörrarna och den här gången blir det på Aronsborg.

– Vi började lite smått i höstas, och eftersom det blev succé så kör vi i lite större format nu i vår, säger Malin Bergman Solming, Vice ordförande i Företagarna Upplands-Bro Håbo i ett pressmeddelande.

Under kvällen kommer tre priser att delas ut. Årets företagare, som är Företagarnas pris, Årets Spira som delas ut av HQF samt priset till Årets entreprenör i Håbo vilket är lokala företagarföreningens pris.

– Håbo har ju de senaste åren saknat en gala för företagare. Höstens fest blev en succé så nu är det dags igen att träffas och knyta kontakter, umgås och ha kul tillsammans. Samtidigt som vi firar varandras framgångar och uppmärksammar alla duktiga företagare vi har i kommunen” säger Petra Forsström, ordförande HQF i ett pressmeddelande.

Inbrott vid badplats

Inbrottet i kiosken vid badplatsen gav ingenting – mer än en 6-8 år gammal dator. Samt besvär med reparationer.måndag 24/6 10:34

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt