Företagen som är nominerade till den fjärde Guldliljan

– Om jag inte vinner så kan jag ju bli nominerad en gång till och får vara med om allt det här roliga igen. Det var en kommentar från en av de lyckliga nominerade till Årets Handlare, Karin Thunell, som driver företaget Karin Sömmare, på presentationen på Haga Slott.

  • Publicerad 20:25, 6 feb 2019

Karin Thunell är nominerad till utmärkelsen för fjärde gången och menar att hur utgången än blir i år så blir den rättvis.

– Det känns bra att få veta att man gör något bra, kommenterar hon nomineringen.

Henrik Andersson med sitt företag G Construct blev nominerad i två kategorier, Årets Komet och Årets Hantverksföretag.

Enköpings kommun är prisvärd för kometen, och näringslivschef Cissi Lööv beskrev G Construct som ett riktigt snabbtåg, både vad gäller nyanställningar och tillväxt.

Andersson själv var överraskad.

– Kul, det kom som en överraskning, jag hade inte räknat med det, säger han, med en utmärkelse som Årets Komet i bagaget från 2007.

Förra årets vinnare av Årets Företagare, Bitte Ljungberg från Vidilab AB, i år nominerad som en av tre kandidater till Årets sociala företagare, berättade om sina glamorösa upplevelser i samband med finalen i Stockholms stadshus.

– Det var som Nobelmiddag, jag ryser när jag berättar om det, sa hon.

Vilka som tar hem Guldliljorna avslöjas på galan i april.

Tobias Gustafsson, som arrangerar galan på uppdrag av Företagarna i Enköping, uppger att 300 biljetter redan är sålda och han hoppas på att komma upp till 500 i år. Galan gästades av 463 personer förra året.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Simhallen måste stängas för akut renovering

Nyheter Simhallen i Enköping är i dåligt skick. Nu måste simhallen hållas stängd i tre dagar nästa vecka för en akut renovering. – Det läcker en hel del, säger Iréna Store, som arbetar i Idrott shuset.torsdag 21/2 13:35

Klippte fel testikel – båda fick tas bort

Nyheter En läkare råkade av misstag klippa bort fel testikel på en patient under en operation på Lasarettet i Enköping. Båda testiklarna fick tas bort. – Vi ser förstås jätteallvarligt på det här och...torsdag 21/2 11:11