Förseningar på Roslagsbanan

Det är förseningar på Kårstalinjen, medan Näsby Park-linjen går enligt tidtabell igen efter två problem på morgonen.

  • Publicerad 08:48, 6 dec 2017

– Vi hade ett tåg som stod still i Ensta på grund av dörrfel, men det tåget har lämnat nu. Det kan bli följdförseningar med kö, ett tåg bakom är fem minuter sent, berättar Claes Keisu, kommunikatör på SL.

På Näsby Park-linjen har ett signalfel påverkat trafiken.

– Vid Altorps station har ett signalfel yttrat sig så att det ser ut som att det är ett tåg på sträckan där det inte är något tåg. Då får föraren stoppsignal och måste ringa.

På Näsby Park-linjen har det varit förseningar upp till 10-15 minuter, men sedan 8.30 har tågen gått enligt tidtabell.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Vi är stockholm