Foto: Mostphotos

Försök till mordbrand mot skola

Ett mordbrandsförsök mot en skola och klotterattack mot kyrkcentrum. En sammanfattning av helgens blåljus.

  • Publicerad 10:17, 7 aug 2017

Söndag 03.30. Misshandel. Fjärdhundra

En kvinna har misshandlats av en man så att smärta uppstått. Mannen, som är i 50-årsåldern, grips men släpps efter förhör. Mannen och kvinnan är bekanta med varandra.

Söndag. Skadegörelse. Bålsta Kyrkcentrum

Någon gång mellan lördagen och söndagen har Bålsta Kyrkcentrum utsatts för skadegörelse. Dels har ett fönster krossats, dels har någon eller några dessutom klottrat upp- och nedvända kors på byggnaden. Det hela upptäcktes på söndagsmorgonen.

Lördag 01.30. Skadegörelse och narkotikabrott. Torggatan

En patrull kallas till Torggatatan med anledning av att en person har kastat in en sten genom ett fönster i en bostad. På platsen påträffas en man, född 1990, som grips. Han är misstänkt för skadegörelse och även narkotikabrott. Den gripne mannen känner någon i familjen i bostaden sedan tidigare.

Söndag 02.00. Försök till mordbrand. Rombergaskolan.

Natten mellan lördag och söndag har någon eller några slängt en flaska med brännbart material mot Rombergaskolan. Polisen har hittat flaskan och en teknisk undersökning ska nu genomföras på platsen. Det hela rubriceras som försök till mordbrand.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19