Försökte vända – körde i diket

  • Publicerad 15:02, 17 jun 2018

Fredag em

Källgatan

Stöld av moped. En svart moped av märket Boatian stals under fredagen. Ägaren hade ställt den låst utanför en fastighet på Källgatan.

Söndag 01:30

Grillby Enköping

Grovt rattfylleri. En BMW-förare körde på ett sätt som fick allmänhet att ringa och berätta om bilens framfart i Grillby. Vid Villberga-Backa fick en polispatrull syn på en BMW som försökte vända på vägen, men som körde ner i diket i stället.

En man född 1989 satt ensam i bilen då polis kom fram till bilen. Han blåste 0.92 mg/l och blodprov togs. Han är därför misstänkt för grovt rattfylleri samt drogarattfylleri och narkotikabrott.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Teater om hemlig judisk tidning

Nyheter Den 29 september visas teatern "Några av oss" på Joar Blå. En pjäs med verklighetsbakgrund, om judar i ett koncentrationsläger.tisdag 18/9 13:03