Banor. Jan Björklund och Hans Olofsson var med när banorna anlades i våras. Foto: Jonas Månsson

Första året sämre än väntat

I våras hade Golfbaren i Jungfrusund premiär. Förra helgen stängde de för säsongen, som inte motsvarat förväntningarna. Vädret är en av faktorerna som har påverkat tror Hans Olofsson, vd och grundare.

  • Publicerad 17:15, 3 okt 2019

Av de som besökt oss har det varit riktigt uppskattat. Många Ekeröbor har uttryckligen välkomnat oss.

I maj var konstgräset lagt och glasskiosken öppen, redo att ta emot besökare till Ekerös minigolfbana i Jungfrusund. Första säsongen gick sämre än väntat, vilket kan ha haft flera bidragande faktorer.

– Vi är en väldigt väderberoende verksamhet och det blev en sämre sommar än vi hoppats på. Dessutom är det ju en ny grej och det tar tid för folk att hitta en, säger Hans Olofsson, och fortsätter:

– Av de som besökt oss har det varit riktigt uppskattat. Många Ekeröbor har uttryckligen välkomnat oss.

Trots den tröga starten känner sig Hans hoppfull inför nästa säsong och ser fram emot att fortsätta och ta nya tag. I söndags stängde de för säsongen och öppnar igen gör de förhoppningsvis lagom till påsk.

– Det beror givetvis på vädret, men senast den första maj har vi definitivt öppnat, säger Hans Olofsson, som driver ytterligare tre golfbanor med samma koncept.

Vi själva är supernöjda med banan på Ekerö och även om vi är nöjda med alla våra projekt är nog denna ändå pricken över i:et rent estetiskt, säger han.

Denice kan vinna pris på Lärargalan

Nyheter Gala. På måndag kan Ekebyhovs Denice Sverla vinna: ”Jag är en prestationsmänniska” Hon njuter varje dag på jobbet. Ekebyhovsläraren Denice Sverlas arbetsglädje har fått hennes elever att nominera henne till Lärargalan. – Då vinner vi tillsammans, säger hon.torsdag 14/11 11:25

Hon blir ny vd för Ekerö bostäder

Nyheter Rekryteringsprocessen är över. I veckan presenterades Ann Söderström som ny vd för Ekerö bostäder. Men hon börjar inte förrän till våren.lördag 9/11 1:15

Svårt för Fittjabussen att hinna med färjan

Nyheter Fastnar i köer. Vissa bussturer har tvingats vända Den nya busslinjen till Fittja har problem med framkomligheten. När bussen fastnar i köer på Slagstasidan har förarna svårt att hinna till färjan.lördag 9/11 1:15