Foto: Jesper Frisk

Fortfarande strul på Roslagsbanan efter stormen

Linje 28 och 29 går som vanligt men problemen fortsätter norr om Lindholmen efter stormen.

  • Publicerad 09:17, 4 jan 2019

På onsdagen stängdes all trafik på Roslagsbanan efter stormen Alfrida. Senare under dagen kunde vissa sträckor öppnas och under torsdagen kunde linje 28 och 29 gå som vanligt. Men på fredagen är det ännu problem norr om Lindholmen.

På linje 27 till Kårsta går det ersättningsbuss mellan Lindholmen och Kårsta, på grund av en nedriven kontaktledning.

– Det är fortfarande problem Lindholmen till Kårsta, med anledning av riven kontaktledning, men det går ersättningsbussar på den här sträckan. Annars flyter det på som vanligt, säger Aleksander Krajisnik, presskommunikatör på SL.

"Vi vet inte när"

I nuläget saknas en prognos för när trafiken Lindholmen - Kårsta går som vanligt.

– Jag ställde frågan hur det går imorse. Men vi vet tyvärr inte ännu, säger ALeksander Krajisnik.

Enligt SL:s hemsida kommer trafiken mellan Galoppfältet och Rydbo på Österskärslinjen också stängas av under en och en halv timme, från och med klockan 10 på fredagen, på grund av arbete med en kontaktledning. Under den tiden ersätter bussar.

Problemen på Roslagsbanan fortsätter

Fortsatt stora problem på Roslagsbanan

Så drabbades Norrort av stormen Alfrida

Hästägare i Täby vädjar efter fortkörningarna

Nyheter "Blir en häst rädd så går det inte att hålla i den" Under flera år har Prästgårdsstallet haft problem med fortkörning vid stallet. Nu uppmanar de förbipasserande att sakta ner.torsdag 27/6 11:37

SE BILDERNA: Så blir nya Krigsarkivet i Arninge

Nyheter ✓Hemligt material ✓Kartsamling Vid årsskiftet kommer en stor byggnad stå klar i Arninge. Den ska rymma 700 hyll-kilometer historiska handlingar – när Riksarkivets krigsarkiv flyttar in.onsdag 26/6 16:59